Waterontharder met ontsmettingsmodule

c100-300Naast het comfort van kalkvrij water wilt u zorgeloos uw water kunnen drinken. Amysoft onthardt uw water op een verantwoorde wijze door de standaard aanwezige ontsmettingsmodule. Bacteriegroei in de harskolom, waarvan de harsbolletjes een gigantisch oppervlak vormen, wordt daardoor voorkomen. Bovendien voorkomt u met de ontsmettingsmodule legionellagroei in de waterontharder wanneer u tijdens een langere (warme) periode geen of nauwelijks water verbruikt.

Werking ontsmettingsmodule in waterontharder

De ontsmettingsmodule maakt door middel van electrolyse chloor aan uit regeneratiezout tijdens een deel van het regeneratieproces. Dat betekent dat de harskolom tijdens iedere regeneratie ontsmet wordt en iedere vorm van bacteriegroei is uitgesloten. De aangemaakte chloor verdwijnt naar de afvoer en kan nooit in uw drinkwater terecht komen.

Waterontharder heeft minder onderhoud nodig

Waar een conventionele waterontharder, ook op advies van het waterleidingbedrijf, vanwege besmettingsgevaar van de harskolom minimaal ieder jaar onderhoud nodig heeft, is dit bij de Amysoft slechts eenmaal per twee jaar nodig. Doordat de harskolom en het venturisysteem geregenereerd worden via de ontsmettingsmodule, is er geen kans op besmetting en vervuiling.

Naast de zekerheid van kalkvrij en bacterievrij drinkwater geeft dit een grote besparing op de onderhoudskosten

Wilt u meer weten over de Ontsmettingsmodule of onze Waterontharders?

Dan kunt u ons bereiken op het telefoonnummer: 0594-587600 of vraag onze brochure aan.

Ontdek onze waterontharders!
Video's

Bel mij terug

Wilt u worden terug gebeld door één van onze vakkundige medewerkers op een tijdstip welke u schikt?

Meer informatie of gratis demonstratie

Vul uw email adres in voor meer informatie.