Kies de juiste plek voor de waterontharder

Achterzijde Ecowater

Meestal wordt er als eerste gedacht om een waterontharder in dezelfde ruimte als de watermeter te plaatsen, veelal de meterkast. Daar is de meterkast echter niet voor bedoeld en er is regelgeving wat betreft de afstand tussen de elektriciteitsmeter en de waterontharder.

Wij plaatsen zelden een waterontharder in een meterkast, temeer omdat de zoutvoorraad dan klein uitgevoerd moet worden en u vaker regeneratiezout dient bij te vullen.

Bij woningen met een kruipruimte is het redelijk eenvoudig de waterontharder bovengronds; in de bijkeuken, garage of trapkast, te plaatsen. Daarbij worden de leidingen vanaf de watermeter naar de waterontharder via de kruipruimte gelegd.

Wanneer uw watermeter in de kelder zit wordt de waterontharder daar meestal geplaatst. Door de unieke droge zoutvoorraad van de Amysoft waterontharders kan deze namelijk zonder problemen onder rioolniveau functioneren.

Laat u adviseren over de plaatsingsmogelijkheden van de waterontharderc100-300

Onze medewerkers kunnen u vrijblijvend een juist advies geven over de verschillende plaatsingsmogelijkheden in uw woning. Zij weten altijd een geschikte plaats voor de waterontharder te vinden. Daarbij is onze insteek niet om de montagetijd zo kort mogelijk te houden maar een plek te kiezen die voor u het meest ideaal is.

Amysoft werkt niet met ingehuurde krachten maar met eigen installatiemonteurs die maandelijks honderden waterontharders plaatsen. De waterontharder wordt meestal binnen een week volgens wettelijke normen geïnstalleerd.

Wat zijn de plaastingsmogelijkheden van een waterontharder in uw woning?

Bekijk vrijblijvend met een collega naar de plaatsingmogelijkheden van een waterontharder in uw woning. Maak hier een afspraak. Of bel 0594-587600

Ontdek onze waterontharders!

Voorbeelden van de installatiemogelijkheden

Doordat wij een eigen installatiedienst hebben kunnen wij uw waterontharder vakkundig installeren. Bekijk hieronder een aantal plaatsingsmogelijkheden van onze waterontharders.

Waterontharder Ecowater van AmySoft plaatsing in bijkeuken

Waterontharder van Amysoft in de bijkeuken geplaatst

Waterontharder Ecowater van AmySoft plaatsing naast meterkast

Plaatsing van Amysoft waterontharder naast de meterkast

Ecowater ESM 11 waterontharder van AmySoft geplaatst in trapkast

Amysoft waterontharder in trapkast geplaatst

Ecowater waterontharder bergingskast

Plaatsing van Amysoft waterontharder in bergingskast

Ecowater ESM 15 waterontharder van AmySoft geplaatst in kelder

Plaatsing van Amysoft waterontharder in de kelder

Video's

Bel mij terug

Wilt u worden terug gebeld door één van onze vakkundige medewerkers op een tijdstip welke u schikt?

Meer informatie of gratis demonstratie

Vul uw email adres in voor meer informatie.