Prijzen 0594 - 58 76 00
Prijzen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar all-in garantie Sinds 1992

Kalkaanslag badkamer voorkomen

06-08-2014

kalkaanslag douchekopHeerlijk opfrissen onder de douche of in bad. We houden er allemaal van. Het vervelende is alleen de kalkaanslag die in de badkamer achterblijft op de vloertegels, de wasbak en eventueel uw douchecabine. Goed de badkamer droogmaken na gebruik is dan aan te raden, alleen zullen er altijd plekken blijven die moeilijk te bereiken zijn en waar kalk zich ophoopt, zoals in de doucheslang of in de kraan.

Kalkaanslag in de badkamer kunt u natuurlijk verwijderen. Echter bent u daar al snel een dik uur zoet mee. Veel mensen stellen dit karweitje dan ook uit en ondertussen koekt de kalk nog meer aan. U kunt het uur of anderhalf uur schoonmaken zich natuurlijk ook gewoon besparen. Een waterontharder is dan het antwoord.

Nooit meer kalkaanslag in de badkamer met waterontharder

Een waterontharder biedt vele voordelen, maar met name in de badkamer zorgt het voor:

Nieuwe badkamer? Voorkom kalk met waterontharder

Het meest ideale is natuurlijk om een waterontharder te installeren wanneer u een nieuwe badkamer aanschaft. Uw badkamer blijft zo vanaf de eerste dag geheel vrij van kalkaanslag. Dit betekent dat bijvoorbeeld u de badkamertegels en glazen douchedeur niet meer hoeft te poetsen, om de kalk te verwijderen.

Profiteer ook buiten de badkamer van ontharder

Een bijkomend voordeel van een waterontharder is dat de rest van de woning ook profiteert van het kalkvrije water.

Lees er meer over: