Prijzen Showroom 0594 - 58 76 00
Prijzen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar all-in garantie Sinds 1992

Eenmaal per twee jaar onderhoud met een ontsmettingsmodule

Ecowater is uitvinder en wereldwijd grootste fabrikant van waterontharders. De meest belangrijke vernieuwingen aan de waterontharder zijn door Ecowater geïntroduceerd. In samenwerking met Ecowater hebben wij gewerkt aan de fabricage van een noviteit die de waterontharder wederom efficiënter maakt; de ontsmettingsmodule.

Werking ontsmettingsmodule

Deze ontsmettingsmodule maakt door middel van electrolyse chloor aan van zout tijdens de regeneratie van het toestel en zorgt ervoor dat de harscilinder tijdens iedere regeneratie ontsmet wordt. Bovendien houdt de ontsmettingsmodule het venturisysteem schoner waardoor de waterontharder minder frequent onderhouden hoeft te worden.

Eenmaal per twee jaar onderhoud

In de praktijk betekent dit dat een waterontharder met ontsmettingsmodule slechts eenmaal per twee jaar onderhouden hoeft te worden. De onderhoudsprijs van een waterontharder met ontsmettingsmodule bedraagt € 69,50 (incl. BTW en materiaal) eenmaal per twee jaar.

Maak ook gebruik van de ontsmettingsmodule

Vanaf heden leveren wij onze waterontharders standaard met een ontsmettingsmodule. Uw waterontharder bezit een digitale besturing die geschikt is om een ontsmettingsmodule aan te sturen wat betekent dat wij deze achteraf op uw waterontharder kunnen monteren.

Tijdens de komende onderhoudsbeurt kunnen wij dit uitvoeren voor € 96,50 (incl. BTW en montage)

Wanneer u gebruik wilt maken van dit aanbod kunt u onderstaand formulier invullen en kunnen we tijdens het onderhoud de ontsmettingsmodule installeren. Bellen kan op werkdagen via het volgende nummer: 0594-587603

Gebruik maken van de ontsmettingsmodule? Vul het onderstaande formulier in

[contact-form-7 id=”4211″ title=”Chloorgenerator Actie”]