Prijzen Showroom 0594 - 58 76 00
Prijzen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar garantie Lage onderhoudskosten

Hoe krijg ik kalkvrij water?

Vandaag de dag maken steeds meer huishoudens de stap naar kalkvrij water. De voornaamste reden om hiervoor te kiezen is de hinder die u ondervindt van hardnekkige kalkaanslag. Het is inmiddels algemeen bekend dat ons drinkwater kalk bevat. Hierdoor ontstaan onder andere de witgele vlekken in uw badkamer, toilet en keuken. Om dit als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen is kalkvrij water de perfecte oplossing. Maar hoe krijgt u nou precies kalkvrij water? Lees snel verder en wie weet helpt Amysoft u binnenkort om kalkaanslag te voorkomen!

Kalkaanslag zorgt voor onzichtbare schade

Wat veel mensen tegenwoordig niet weten is dat kalkaanslag er niet alleen onhygiënisch uitziet in de badkamer, maar bij de schoonmaak met agressieve middelen ook zorgt voor schade. Een bekend voorbeeld hiervan is de onzichtbare schade aan de keramische schijven, waardoor een kraan kan gaan lekken. Dit gebeurt in alle water gebruikende apparaten. Bij een cv-ketel ontstaat er bijvoorbeeld kalkvorming op het verwarmingselement waar het een isolerende werking op heeft. Hierdoor zal de cv meer energie gaan verbruiken. Om dit te voorkomen is een waterontharder van Amysoft een uitstekend idee. Hiermee voorkomt u niet alleen kalkvorming, maar verdwijnt ook alle bestaande kalk in deze apparatuur. Dit zorgt voor een lagere energierekening en een langere levensduur van uw apparaten.

Geniet van kalkvrij water met een waterontharder

Steeds vaker ondervinden huishoudens de problemen van kalkaanslag. Om kalk voor eens en altijd te laten verdwijnen kiezen steeds meer mensen ervoor om een waterontharder aan te schaffen. Dit is niet zo vreemd aangezien dit tegenwoordig de enige manier is om 100% kalkvrij water te krijgen. Waarschijnlijk klinkt dit te mooi om waar te zijn, maar dat is het zeker niet!

De Amysoft waterontharders werken op basis van ionenuitwisseling wat zorgt voor kalkvrij water. De waterontharder bevat een harstank gevuld met kunstharsbolletjes. Deze bolletjes hechten kalk uit het drinkwater aan zich. Na verloop van tijd zijn de harsbolletjes verzadigd. Hierna zal de waterontharder gaan regenereren. Dit betekent dat er zout water door de harskolom stroomt om al de kalk af te voeren richting het riool. Het is belangrijk om te weten dat dit proces volledig automatisch en naar uw waterverbruik gebeurt.

De voordelen van kalkvrij water

Overweegt u om een waterontharder aan te schaffen? Dan begrijpen wij bij Amysoft als geen ander dat u hiervan graag de vele voordelen en mogelijkheden wilt weten. Wanneer u kiest voor kalkvrij water in huis, dan profiteert u onder andere van:

Laat u overtuigen door een Amysoft waterontharder

Maak kennis met kalkvrij water in één van de showrooms van Amysoft. U kunt ons zowel in Leek als in Houten bezoeken wanneer u meer wilt weten over de werking van onze waterontharders. Onze deskundige medewerkers vertellen u hier graag meer over. Daarnaast is onze showroom de perfecte plek om het verschil tussen kalkrijk en kalkvrij water te zien, voelen en proeven. Op die manier kunt u zelf gemakkelijk bepalen of een waterontharder iets voor uw huishouden is.

Uiteraard komen wij ook graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis. Een van onze medewerkers komt dan bij u langs om de werking van onze waterontharders te demonstreren, uw vragen te beantwoorden en de juiste plaats voor de waterontharder te bepalen. Maak snel een afspraak en wie weet geniet u binnenkort van een kalkvrij huis!

Ontvang direct een offerte