Prijzen Showroom 0594 - 58 76 00
Prijzen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar garantie Lage onderhoudskosten

Hoe sluit ik een waterontharder aan?

Amysoft plaatst uw waterontharder op een toegankelijke plek in de woning. Het aansluiten van de waterontharder gebeurd altijd door één van onze eigen monteurs. Onze specialisten zorgen voor de juiste aansluiting, zodat u direct na montage kunt profiteren van kalkvrij water. Hoe gaat het aansluiten van een waterontharder precies in zijn werk?

Het aansluiten van een waterontharder

De waterontharder wordt geplaatst op een plek die gemakkelijk voor u te bereiken is in huis. De bijkeuken, meterkast, trapkast of garage zijn hier voorbeelden van. Ook zijn deze plekken makkelijk te bereiken wanneer u het zout moet bijvullen of wilt checken hoeveel zout er nog in de waterontharder zit.

Zodra de locatie voor de plaatsing van de waterontharder is bepaald wordt de waterontharder aangesloten. Voor de aansluiting zijn verschillende onderdelen nodig waaronder de aanvoerslang en de retourslang. Door de aanvoerslang stroomt het harde water de waterontharder in. De retourslang zorgt er vervolgens voor dat de volledige woning wordt voorzien van kalkvrij water.

Vervolgens moet de waterontharder aangesloten worden op het riool om het afvalwater (water met kalk) af te voeren. Ook kan de waterontharder van Amysoft onder rioolniveau worden geplaatst. Dit is handig bij het aansluiten van de waterontharder in bijvoorbeeld de kelder.

Zodra alle onderdelen aangesloten zijn en het aansluiten van de waterontharder goed is afgerond, wordt de waterontharder ingesteld. Hierna kunt u direct genieten van kalkvrij water.

Waterontharder laten installeren door Amysoft

Om het aanschaffen en aansluiten van de waterontharder op een zo deskundig mogelijke manier te laten uitvoeren, staat het personeel van Amysoft graag voor u klaar.

Onze adviseurs geven u graag professioneel advies over de waterontharders en onze monteurs sluiten deze op professionele wijze voor u aan. Samen met de adviseur wordt de plaats bepaald waarna vervolgens de waterontharder kan worden aangesloten door de monteur. Wij denken met u mee om zo de meest ideale plek voor het aansluiten van de waterontharder te vinden.

Waterontharder kopen bij Amysoft

Overweegt u te kiezen voor het plaatsen van een waterontharder? De beste waterontharders koopt u bij Amysoft. Wij helpen u graag bij deze keuze en geven u vrijblijvend advies over de juiste waterontharder, waar deze te plaatsen en deze vervolgens ook bij u thuis aan te sluiten door de monteur.

Onze adviseurs komen bij u thuis om de plek te bepalen, uw vragen te beantwoorden en de werking van de waterontharder te demonstreren. Zo krijgt u een goed beeld van het verschil tussen hard en zacht water.

Wij heten u ook graag welkom in onze showroom in Leek of Houten. Hier kunt u ook het verschil zien, voelen en proeven tussen hard en zacht water en krijgt u een passend advies.

Ontvang hier direct een offerte