Prijzen Showroom 0594 - 58 76 00
Prijzen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar all-in garantie Sinds 1992

Amysoft modellen

De Amysoft waterontharders zijn er in verschillende afmetingen en capaciteiten. Voor iedere situatie kunnen wij de juiste waterontharder leveren. Daarbij spelen uw waterverbruik, waterhardheid en plaatsingsruimte een rol voor de juiste keuze. Ook plaatsing onder rioolniveau is mogelijk.

Modellen waterontharders

Ons kleinste model, de E-100, heeft al voldoende capaciteit voor vrijwel iedere gezinssituatie maar heeft een beperkte zoutvoorraad. Veruit het meest populaire model is de E-200 vanwege diens compacte afmetingen en royale zoutvoorraad.

Verder is de E-300 waterontharder beschikbaar met grote zoutvoorraad, voorzien van een 1” besturingsklep waardoor een extra grote doorstroomcapaciteit mogelijk is.

Waarom een Amysoft waterontharder?

 • Veilig bacterievrij water

  De standaard aanwezige ontsmettingsmodule zorgt ervoor dat uw water wordt onthard zonder dat er bacteriegroei in uw waterontharder kan ontstaan en u geen risico’s loopt met uw drinkwater.

   

 • Zuinig in zoutverbruik

  Tijdens het regeneratieproces van een Amysoft waterontharder wordt alleen het verzadigde gedeelte van de harsfilter gespoeld. Daarnaast  stroomt tijdens de spoeling het zoute water tegengesteld (van onder naar boven) door de harstank .

  Resultaat: het zout-en spoelwaterverbruik is 50 tot 70% lager dan bij conventionele waterontharders.

   

   

 • 15 jaar garantie

  Amysoft geeft 15 jaar volledige garantie op de waterontharder. Deze garantie is inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en alle onderdelen, ook de elektronische.

  Op de hars van onze waterontharders zit 30 jaar garantie.

 • Plaatsing onder rioolniveau mogelijk

  Om een conventionele waterontharder tegen overstromen te beveiligen moet, naast de waterontharder, de zoutbak op een lager geplaatst riool worden aangesloten.

  Onze waterontharders zijn voorzien van een droge zoutvoorraad en hoeven daarom niet tegen overstroming beveiligd te worden.

  Mede hierdoor kan de waterontharder prima onder rioolniveau geplaatst worden. Daardoor is een plaatsing in bijvoorbeeld een kelder ook geen enkel probleem.

 • Uitgebreide microprocessor

  De microprocessor houdt constant uw waterverbruik bij en kent uw variaties daarin. U wordt niet geconfronteerd met hard water en het zoutverbruik wordt exact berekend.

  Op de Nederlandstalige display kunt u alle gegevens omtrent uw water- en zoutverbruik terugvinden.

 • Zoutsensor + verlichte zoutvoorraad

  De zoutsensor meet constant hoeveel zout zich inde zouttank bevindt en communiceert dat met de microprocessor.
  Voor donkere ruimtes is de verlichte zoutvoorraad erg praktisch.

Kies de waterontharder die bij u past
E-100 Waterontharder
De E-100 is de meest compacte waterontharder in het assortiment. Uitermate geschikt bij beperkte plaatsingsmogelijkheden. Ondanks het compacte formaat, heeft…
E-100 bekijken
E-200 Waterontharder
De E-200 is het populairste model. Deze ontharder is geschikt voor iedere gezinssituatie en door de royale zoutvoorraad (35 kg) en het uniek lage zoutverbruik…
E-200 bekijken
E-300 Waterontharder
Kenmerkend aan de E-300 is de uitzonderlijk extra grote doorstroom van 2,8 m³ per uur. Daarbij hoeft deze ontharder door zijn grote zoutvoorraad (70 kg), ook…
E-300 bekijken
Waarom een waterontharder van Amysoft?
Een kalkvrije badkamer en sanitair
Minder gebruik van zeep- en schoonmaakmiddelen
Een weldaad voor huid en haar

Maak kennis met kalkvrij water in onze showroom

Bezoek de showroom van Amysoft om het verschil tussen kalkhoudend en kalkvrij water te zien, voelen en proeven.
Onze medewerkers kunnen u uitleg geven over de verschillende modellen en plaatsingsmogelijkheden van een waterontharder.
Loop vrijblijvend bij ons binnen en laat u informeren over ‘zacht water’.

Bekijk onze openingstijden