Prijzen Showroom 0594 - 58 76 00
Prijzen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar all-in garantie Sinds 1992

Amysoft Lycurgus landskampioen?

Amysoft Lycurgus gaat hopelijk nog even door met het binnenhalen van mooie resultaten. Na de bekerwinst van vorige week, staat er weer een nieuwe uitdaging klaar: De tweede play-offwedstrijd voor het landskampioenschap tegen Dynamo. Wij hebben er vertrouwen in!

Afgelopen woensdag hebben ze de eerste wedstrijd van de best-of-three play-off finale gewonnen. Zaterdag om 14:00 krijgen ze de kans om in de tweede wedstrijd het kampioenschap op naam te zetten.  Wanneer dit zaterdagmiddag niet lukt volgt er zondag een herkansing om hun kwaliteiten nogmaals te laten zien.

Amysoft Lycurgus, toen nog anders geheten, won de landstitel al eerder in 2016, 2017 en 2018. Wanneer de landstitel dit weekend gewonnen wordt, hebben ze dit seizoen de tripple; supercup, beker & landskampioen te pakken.

Amysoft x Lycurgus

Hoe zit dat eigenlijk met Amysoft en Lycurgus, waar komt de samenwerking vandaan? Amysoft sponsort de club al voor het tweede seizoen. Sinds dit seizoen voor het eerst als naamsponsor. Volleybal is een sport die leeft bij Amysoft. Veel leden van de familie Zuidema hebben deze sport beoefend, dus deze combi is snel gemaakt.

Inmiddels raken de partijen al aardig met elkaar vergroeid. Zo hebben we al tijdelijke versterking op de werkvloer vanuit Lycurgus gehad en zullen we volgend jaar een stagiair uit het team verwelkomen. En ja, ook volgend jaar blijven we de trotse naamsponsor van deze mooie club!

De wedstrijd van zaterdag 24 maart is te zien om 14:00 op PodiumTV.