Prijzen Showroom 0594 - 58 76 00
Prijzen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar garantie Lage onderhoudskosten

Waterontharder Drenthe

Bent u in de provincie Drenthe op zoek naar een waterontharder? Dan helpt Amysoft u graag aan 100 % kalkvrij water in huis. Met onze waterontharders krijgt u namelijk zacht water dat niet alleen uw badkamer kalkvrij maakt, maar ook direct de levensduur van alle huishoudelijke apparaten verlengd. Doordat de bestaande kalk wordt meegenomen gaan deze apparaten geen extra energie verbruiken wat voordeliger is voor uw energierekening. Bovendien heeft kalkvrij water een positief effect op uw huid en haar. Vraag snel een gratis adviesgesprek aan en ervaar de werking van de Amysoft waterontharders in de provincie Drenthe!
Ontvang direct een offerte

 

Waarom een waterontharder kopen in Drenthe?

Steeds meer Drenten ervaren de negatieve problemen die kalk met zich meebrengt. Dit komt doordat de meeste kalkvorming niet zichtbaar is. Deze onzichtbare kalkaanslag is een stuk schadelijker dan zichtbare kalkaanslag. Gelukkig is dit vandaag de dag gemakkelijk te verhelpen met een waterontharder van Amysoft. Tijdens een adviesgesprek aan huis krijgt u niet alleen de voordelen van kalkvrij water te weten, maar wordt de werking van de waterontharder ook gedemonstreerd. Op deze manier kunt u zelf de voordelen van zacht water ervaren, namelijk:

 • Een kalkvrije badkamer en sanitair
  Vrijwel iedereen beschouwt kalkaanslag in de badkamer als zeer onhygiënisch. Daarnaast is het de grootste veroorzaker van lekkende keramische kranen en verstopte douchekoppen. Met een waterontharder krijgt u kalkvrij water waarmee deze problemen verdwijnen. Uw badkamer is hierdoor weer kalkvrij en de levensduur van uw kranen worden verlengd.
 • Behoud van uw huishoudelijke apparaten
  Weinig mensen weten dat kalkaanslag zorgt voor een mindere werking van huishoudelijke apparaten. Het zorgt voor een hogere energierekening en schade aan uw huishoudelijke apparaten.
 • Besparing van uw energierekening
  De kalkaanslag in huishoudelijke apparaten hecht zich aan het verwarmingselement. Hierop heeft het een isolerende werking, waardoor u te maken krijgt met rendementsverlies. Het gevolg hiervan is dat u meer stroom gaat verbruiken voor hetzelfde resultaat. Met kalkvrij water van een waterontharder heeft u hier geen last meer van.
 • Minder schoonmaakmiddelen nodig
  Veel mensen weten niet dat kalk de werking van wasmiddel, allesreiniger en wasverzachter vermindert. Kalk bindt zich aan deze middelen, waardoor u een grotere hoeveelheid nodig heeft voor een optimale werking. Daarnaast hoeft u geen agressieve antikalkmiddelen meer te gebruiken. Hiermee bent u milieuvriendelijker bezig en doet u langer met een fles wasmiddel.
 • Beter voor uw huid en haar
  Steeds meer mensen ontdekken dat kalk een negatief effect heeft op onze huid en haar. Kalk zorgt ervoor dat de vetlaag van onze huid beschadigt. Hierdoor krijgt u sneller last van een droge huid. Daarnaast blijft er na iedere douchebeurt een klein laagje kalk achter in ons haar waarvoor conditioner wordt gebruikt. Met een waterontharder krijgt u kalkvrij water en zult u merken dat uw huid en haar voelbaar zachter is.

 

Hoe werkt een waterontharder?

We noemen een waterontharder ook wel een ionenuitwisselaar. Het bevat een harstank met daarin kunstharsbolletjes. Deze bolletjes binden de kalk uit het leidingwater aan zich en laten onschuldig natrium los. Op een gegeven moment zijn de harsbolletjes verzadigd en gaat de waterontharder regenereren. Er stroomt dan zoutwater door de harskolom, dat ervoor zorgt dat de kalk wordt afgevoerd naar het Drentse riool. Dit proces verloopt automatisch en werkt volledig naar uw waterverbruik.

 

Kosten van een waterontharder

Het is lastig om vooraf te bepalen wat de uiteindelijke kosten van een waterontharder zijn. Dit is immers geheel afhankelijk van uw woonsituatie. Ieder huis en huishouden is verschillend. Vraag daarom eens een vrijblijvende offerte op of een gratis adviesgesprek bij u thuis aan. Onze specialisten komen graag bij langs bij uw woning in Drenthe om het verschil tussen hard en zacht water te demonstreren. Hiermee kunt u direct het verschil zien en voelen.
Ontvang direct een offerte

 

Waarom kiezen voor een waterontharder van Amysoft?

Een waterontharder van Amysoft is altijd een uitstekende keuze. Wij zijn namelijk en familiebedrijf uit de regio dat al bijna 30 jaar ervaring heeft met het leveren en monteren van waterontharders. Dat wij een familiebedrijf zijn merkt u direct aan de sfeer bij onze 65 medewerkers. Hierdoor is Amysoft inmiddels een betrouwbare partner geworden in het advies, de levering en de service van waterontharders in Nederland. Daarnaast zijn wij ook al jaren de officiële dealer van Ecowater. Dit bedrijf is de uitvinder en wereldwijd de grootste leverancier van waterontharders. Vanuit onze vestiging in Leek is het bovendien mogelijk om de drie noordelijke provincies goed te bedienen. Wanneer u kiest voor een Amysoft waterontharder, dan bent u verzekerd van:

 • 15 jaar volledige garantie op voorrijkosten, arbeidsloon en alle onderdelen
 • Nauwelijks omkijk naar onze waterontharders dankzij het lage zoutverbruik en de royale zoutvoorraad
 • Een model met een lange levensduur van ongeveer 30 jaar
 • Snelle levering en service

 

Ontdek de waterontharder in onze showroom in Leek

Bent u nieuwsgierig geworden naar de werking van onze waterontharders? Kom dan eens langs in onze showroom in Leek. Hier vertellen onze specialisten u graag alles over de werking en de vele voordelen die een waterontharder met zich meebrengt. Bovendien is het mogelijk om hier het verschil tussen hard en zacht water te ervaren. De voordelen van onze waterontharders ontdekt u door te zien, voelen en proeven. In onze showroom in Leek vindt u ook verschillende modellen, waardoor er altijd een geschikt exemplaar is voor uw huishouden. Kom langs en laat u inspireren door onze waterontharders!