Prijzen Showroom 0594 - 58 76 00
Prijzen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar garantie Lage onderhoudskosten

Waterontharder Flevoland

Woont u in Flevoland en heeft u genoeg van de kalkaanslag in uw woning? Laat dan een waterontharder installeren van Amysoft, en u zult zien dat de problemen verleden tijd zijn. Het is onze missie om iedereen in Flevoland die last heeft van kalkaanslag van 100% kalkvrij water te voorzien. Dankzij onze waterontharders heeft u geen last meer van kalkaanslag op uw sanitair, voorkomt u schade aan uw huishoudelijke apparaten, bespaart u op uw energierekening, zeep- en schoonmaakmiddelen en zorgt u voor een zachtere huid en haar. Overweegt u een waterontharder te kopen? Vraag dan een offerte aan of plan een afspraak in voor een gratis adviesgesprek. Wij komen graag bij u langs in Flevoland om u het verschil te laten zien en voelen tussen hard water en zacht water.
Ontvang direct een offerte

 

Waarom kiezen voor een waterontharder?

waterontharder utrecht

In het leidingwater waar de woningen in Flevoland gebruik van maken zit behoorlijk wat kalk. Deze kalk heeft op verschillende manieren een negatief effect op uw woongenot. Wilt u hier wat aan doen, dan is een waterontharder kopen een must. We leggen u graag uit wat dit apparaat voor u en uw woning doet:

 1. Uw woning wordt volledig vrij van kalkaanslag
  U heeft in uw huis ongetwijfeld op verschillende plekken last van kalkaanslag. Dit komt met name voor in de badkamer en de keuken. Niet alleen ziet dit er onhygiënisch uit, ook kan het leiden tot verstopte douchekoppen of lekkende kranen. Na het installeren van een waterontharder zult u zien dat er geen nieuwe kalkaanslag ontstaat. Sterker nog, alle bestaande kalkaanslag verdwijnt ook!
 2. Uw huishoudelijke apparaten gaan langer mee
  Hard water met daarin veel kalk heeft een negatief effect op de levensduur van huishoudelijke apparaten die water gebruiken. Deze gaan sneller kapot en verbruiken ook meer energie. Is het u bijvoorbeeld wel eens opgevallen dat uw koffiezetapparaat veel meer tijd nodig heeft voor het bereiden van koffie dan voorheen? Koop een waterontharder, en u merkt het verschil meteen.
 3. Uw energierekening gaat omlaag
  Vandaag de dag is ieder dubbeltje dat u kunt besparen op de energierekening welkom. Een waterontharder is dan een goede investering, want heeft u er wel eens bij stil gestaan dat kalkhoudend water zorgt voor hogere energiekosten? Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat verwarmingselementen rendement verliezen en harder moeten werken. Een waterontharder lost dit gelukkig op.
 4. U heeft minder schoonmaakmiddelen nodig
  Kalk vermindert niet alleen de werking van apparaten en verwarmingselementen, maar ook van schoonmaakmiddelen. Kalk bindt zich namelijk aan wasmiddel, allesreiniger en wasverzachter, waardoor u een grotere hoeveelheid van deze middelen nodig heeft. Een waterontharder installeren is de oplossing. Hiermee hoeft u ook geen agressieve antikalkmiddelen meer te gebruiken.
 5. Uw huid en haar worden gezonder
  Het installeren van een waterontharder is tot slot een weldaad voor uw huid en uw haar. Kalkhoudend water zorgt er na een douchebeurt namelijk voor dat uw huid droog wordt en uw haar stug en dof. Dankzij een waterontharder heeft u hier geen last meer van en geniet u van een zachte huid en soepel haar.

 

Hoe werkt een waterontharder?

Voordelen genoeg dus, maar hoe weet een waterontharder dit allemaal voor elkaar te krijgen? Hoe maakt dit apparaat het kalkhoudende water in Flevoland weer zacht? Kort gezegd gebeurt dit via een proces dat we ionenuitwisseling noemen. Elke waterontharder heeft een harstank met daarin vele kunstharsbolletjes. Deze bolletjes binden de kalk aan zich zodra er kalkhoudend water door de tank heen stroomt. De kalk wordt vervolgens afgevoerd tijdens het regeneratieproces, waarbij er zout water door de harskolom stroomt. Op deze manier maakt het apparaat uw leidingwater volledig kalkvrij.

 

Wat is de prijs van een waterontharder?

De kosten van de aanschaf van een waterontharder in Flevoland hangen af van verschillende factoren. Over het algemeen zijn deze per huishouden verschillend, omdat ze afhankelijk zijn van wat uw woonsituatie, de beschikbare ruimte en de hoeveelheid water die u verbruikt. Wilt u weten wat voor u de prijs wordt van een waterontharder? Vraag dan een offerte bij ons aan of plan een adviesgesprek in bij u thuis in Flevoland. Beide zijn geheel vrijblijvend. Niet alleen vertellen onze experts u welke kosten u kunt verwachten, ook krijgt u een demonstratie van het verschil tussen hard en zacht water.
Ontvang direct een offerte

 

Waarom kiezen voor een waterontharder van Amysoft?

Als u in Flevoland op zoek bent naar een waterontharder, kunt u niet om Amysoft heen. Waarom u voor ons moet kiezen? Simpel:

 • Wij hebben inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring met het leveren en monteren van waterontharders.
 • Wij zijn een trouwe partner van Ecowater. Dit is de uitvinder van de waterontharder en tevens ’s werelds grootste leverancier. Wij werken al jaren met een private label die volledig is geoptimaliseerd voor de Nederlandse markt.
 • U krijgt bij ons 15 jaar garantie op arbeidsloon, voorrijkosten en op alle onderdelen.
 • Onze waterontharders hebben dankzij de royale zoutvoorraad en het lage zoutverbruik nauwelijks onderhoud nodig.
 • Onze modellen gaan tientallen jaren mee; u profiteert minstens 30 jaar van zacht water.
 • Wij zetten de klant altijd op één en staan bekend om onze goede service en snelle levering.

 

Bezoek een van onze showrooms in Leek of Houten

Wilt u meer weten over onze waterontharders of wilt u ze graag met eigen ogen in actie zien? Kom dan gerust eens langs in één van onze showrooms, die u vindt in Leek en Houten. Onze experts laten u graag zien hoe groot het verschil is tussen hard en zacht water. Ook kunt u hier onze verschillende modellen bekijken. Wij wachten op uw komst!