Prijzen Showroom 0594 - 58 76 00
Prijzen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar garantie Lage onderhoudskosten

Waterontharder Groningen

Woont u in de stad of provincie Groningen en bent u op zoek naar een waterontharder? Met een waterontharder van Amysoft krijgt u een 100% kalkvrije woning. Met zacht water verlengt u niet alleen de levensduur van uw huishoudelijke apparaten, maar krijgt u ook een kalkvrije badkamer en een lagere energierekening. Bovendien heeft kalkvrij water zelfs een positief effect op uw huid en haar. Ervaar het zelf met een waterontharder van Amysoft voor de beste kwaliteit waterontharders in de provincie Groningen!
Ontvang direct een offerte

 

Waarom een waterontharder kopen in Groningen?

waterontharder utrecht

Groningers komen steeds meer achter de negatieve gevolgen van kalk. De meeste kalkvorming is niet zichtbaar en deze onzichtbare kalkaanslag is een stuk schadelijker dan de zichtbare kalkaanslag. Tijdens een advies aan huis worden alle voordelen van een waterontharder besproken en gedemonstreerd. Op deze manier kunt u zelf de voordelen van zacht water ervaren. De voordelen van een Amysoft waterontharder:

 • Een kalkvrije badkamer en sanitair
  Kalkaanslag in de badkamer ziet er onhygiënisch uit en veroorzaakt verstopte douchekoppen en lekkende kranen. Door een waterontharder in huis te nemen voorkomt u dit. Uw badkamer blijft hiermee kalkvrij en de levensduur van uw kranen wordt verlengd.
 • Behoud van uw apparatuur
  Vandaag de dag weten maar weinig mensen dat water met veel kalk ervoor zorgt dat uw huishoudelijke apparaten minder goed werken. Hierbij moet u denken aan schade in en aan machines en een hoger energiegebruik.
 • Besparing van uw energierekening
  Wanneer er kalkaanslag ontstaat op een verwarmingselement, dan zorgt dit voor een isolerende werking met rendementsverlies. Het gevolg hiervan is dat u meer energie gaat gebruiken voor hetzelfde resultaat. Doordat zachter water bestaande kalkaanslag laat verdwijnen is dit met een waterontharder verleden tijd.
 • Beter voor uw huid en haar
  Wist u dat de kalk die in ons drinkwater zit een negatief effect heeft op uw huid en haar? Kalk tast namelijk de vetlaag die uw huid beschermt aan, waardoor u sneller last krijgt van een droge huid. Daarnaast blijft er ook een laagje kalk in uw haar achter als u doucht met hard water. Met een waterontharder wordt de kalk uit het water gefilterd, waardoor zowel uw huid als haar voelbaar zachter worden.

 

Hoe werkt een waterontharder?

Een waterontharder is een ionenuitwisselaar. In de ontharder zit een harstank die gevuld is met vele kunstharsbolletjes. Deze kunstharsbolletjes binden de kalk uit het leidingwater aan zich en laten hiervoor onschuldig natrium los. Als de harsbolletjes verzadigd zijn begint de waterontharder met het regenereren. Hierbij stroomt er zout water door de harskolom. Dit zorgt ervoor dat de kalk weer wordt vervangen door natrium. Het afvalwater en de kalk verdwijnen in het riool.

 

Kosten van een waterontharder

De uiteindelijk kosten van een waterontharder zijn afhankelijk van uw woonsituatie. Ieder huis en huishouden is immers verschillend. Vraag daarom eens een vrijblijvende prijsopgave bij ons aan of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. Onze specialisten komen graag langs bij uw woning in Groningen om u te informeren en het verschil tussen hard en zacht water te demonstreren.
Ontvang direct een offerte

 

Waarom kiezen voor een waterontharder van Amysoft?

Amysoft is een familiebedrijf uit de regio dat al bijna 30 jaar ervaring heeft in het leveren en monteren van waterontharders. Dat het een familiebedrijf is merkt u direct aan de sfeer bij alle 65 medewerkers. Niet voor niets is Amysoft inmiddels een betrouwbare partner in het advies, de levering en de service van waterontharders in Nederland. Daarnaast is Amysoft ook al jaren dealer van Ecowater. Dit is de uitvinder en wereldwijd de grootste leverancier van waterontharders. Doordat Amysoft een trouwe partner is van Ecowater heeft het een eigen private label gekregen. Vanuit de vestiging in Leek is het tevens mogelijk om de drie noordelijke provincies goed te bedienen. Kiest u voor een waterontharder van Amysoft, dan kiest u voor:

 • 15 jaar volledige garantie op voorrijkosten, arbeidsloon en alle onderdelen.
 • Nauwelijks omkijk naar onze waterontharders dankzij het lage zoutverbruik en de royale zoutvoorraad.
 • Een model met een enorm lange levensduur: onze modellen draaien al bijna 30 jaar.
 • Snelle levering en service.

 

Laat u inspireren in onze showroom in Leek

Wilt u meer weten over de werking van onze waterontharders? Kom dan naar onze showroom in Leek. Hier vertellen wij u graag alles over de werking en de vele voordelen. Ook is het hier mogelijk om het verschil tussen hard en zacht water te zien, voelen en proeven. Hiermee ervaart u direct de voordelen van onze waterontharders. Daarnaast hebben wij diverse modellen, waardoor er altijd wel een geschikt exemplaar is voor uw huishouden. Wanneer mogen wij u verwelkomen?