Prijs aanvragen 0594 - 58 76 00
Prijs aanvragen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar all-in garantie Sinds 1992

Waterontharder kopen

Nooit meer kalkaanslag op de douchekop? Koop een waterontharderU kent het wel: hoe goed u ook uw badkamer droogmaakt na gebruik, toch verschijnt na verloop van tijd die bekende witte waas. Daar gaat toch wel even een uur of meer inzitten om dat weer mooi glanzend schoon te krijgen. Of wat te denken van de kraan die u probeerde te ontkalken met azijn, maar wat een soort roestige plek achterliet. Met het kopen van een waterontharder zijn dit soort situaties verleden tijd.

Een waterontharder kopen betekent namelijk het begin van een kalkvrij bestaan. Niet alleen beter voor uw huishoudelijke apparaten, maar ook voor uw portemonnee en uw agenda.

Waterontharder kopen die past bij u

Bij Amysoft hebben we waterontharders in verschillende afmetingen. Dus ook als u weinig ruimte in huis, kiest u een compact toestel.

Onze ontharders:

  • ESM 9: kleine ontharder met grootse prestaties. Geschikt voor ieder huishoudelijk gebruik
  • ESM 11: geschikt voor particulieren en andere kleinverbruikers met beperkte plaatsingsruimte
  • ESM 15: geschikt voor verbruikers met grotere inbouwhoogte

De Amysoft waterontharders

Wat levert een waterontharder op?

In één woord: veel. Een waterontharder kopen betekent even een investering die zich op vele vlakken terugbetaald: minder geld, meer tijd. Wij zeggen het niet alleen, iedereen met een ontharder in huis ook.

Bespaar geld
Met een waterontharder heeft u geen kalkaanslag meer. Niet op de kranen, in de waterkoker, in uw koffiezetapparaat en ook niet in uw badkamer. U hoeft geen schoonmaakmiddelen tegen kalkaanslag te kopen. Bovendien gaat die waterkoker, koffiezetapparaat, uw wasmachine, vaatwasser veel langer mee.

Meer tijd over
lagere energierekening door een waterontharderDe badkamer ontkalken is niet zomaar even gedaan. Daar bent u wel even zoet mee en voor velen is dit karweitje ook geen hobby. Door een waterontharder te kopen bespaart u ook uw tijd. Bestaande kalk lost namelijk op. En wat is het nou heerlijk om nooit meer die witte waas op de douchetegels te zien of op de douchekop?

Lagere energiekosten
We gaven het al eerder aan: geen kalk betekent een langere levensduur van uw huishoudelijke apparaten als een vaatwasser. Een heel klein laagje kalk zorgt al dat die apparaten meer werk moeten verzetten, en dat kost energie. Verspilde energie. Zo’n klein laagje kalkaanslag op het verwarmingselement van een vaatwasser of wasmachine kan zo al voor 10% energieverspilling zorgen. Iets wat een waterontharder dus ook voorkomt.

Laat u adviseren bij het aanschaffen van de juiste waterontharder

Kom gerust eens langs in onze showroom. U kunt dan zelf zien, voelen en proeven wat een waterontharder voor effect heeft. Tevens kan dan bekeken worden welke waterontharder het meest geschikt is voor uw situatie en wat de plaatsingsmogelijkheden zijn om zodoende een juiste prijsopgaaf te maken. Vraag vandaag nog onze brochure aan of neem vrijblijvend contact op