Prijzen Showroom 0594 - 58 76 00
Prijzen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar garantie Lage onderhoudskosten

Waterontharder kopen

Wilt u een waterontharder kopen? Met een waterontharder van Amysoft maakt u uw hele huis kalkvrij. U geniet van kalkvrij sanitair, uw bestaande kalkaanslag verdwijnt, u bespaart op uw energierekening en het is beter voor uw huid en haar. De waterontharders van Amysoft zijn van hoge kwaliteit en enorm efficiënt. Vraag nu een gratis prijsopgave aan. Onze specialisten komen graag bij u langs!
Ontvang direct een offerte

 

De voordelen van een waterontharder

Door een waterontharder te kopen profiteert u van vele voordelen. We zetten ze graag voor u op een rijtje:

 • Bestaande kalkaanslag verdwijnt
  Heeft u altijd last van kalkaanslag in uw badkamer, keuken of op andere plekken? Na de installatie van een waterontharder zorgt zacht water ervoor dat alle bestaande kalkaanslag na verloop van tijd verdwijnt. Zo is uw woning binnen afzienbare tijd kalkvrij.
 • Kalkvrije badkamer en sanitair
  Naast het oplossen van bestaande kalkaanslag, zorgt een waterontharder er ook voor dat er geen nieuwe kalkaanslag meer ontstaat. Dat betekent dat u geen last meer heeft van kalkaanslag op de tegels, de voegen en in de douchecabine. Datzelfde geldt voor verstopte douchekoppen en lekkage van thermische kranen, wat meestal veroorzaakt wordt door kalkaanslag.
 • Behoud van uw apparatuur
  Kalkaanslag zorgt er voor dat huishoudelijke apparaten minder goed presteren. Dit heeft u ongetwijfeld al eens meegemaakt in de vorm van verstoppingen, schades en een hoger energieverbruik. Door een waterontharder te kopen verlengt u de levensduur van uw apparaten en voorkomt u rendementsverlies.
 • Besparing op uw energierekening
  Hoe meer kalk er zit op de verwarmingselementen in uw huis, hoe meer rendement deze verliezen. Koopt u een waterontharder, dan profiteert u dus van een lagere energierekening doordat bestaande kalkaanslag verdwijnt.
 • Weldaad voor huid en haar
  Hard water heeft een negatief effect op uw huid en uw haar. De vetlaag die uw huid beschermt wordt er namelijk door aangetast, wat kan leiden tot een droge huid, jeuk of andere huidirritaties. Daarnaast laat kalkhoudend water een laagje kalk achter op uw haar, waardoor het stug en dof wordt. Dankzij een waterontharder wordt uw huid weer zacht en uw haar weer soepel en glanzend.

 

Zo werkt een waterontharder

Voordat u een waterontharder koopt wilt u misschien weten hoe deze precies werkt. De waterontharders van Amysoft zijn ionenuitwisselaars. Ze zijn uitgerust met een harstank die is gevuld met kleine kunstharsbolletjes. Als hier leidingwater langs stroomt, binden de harsbolletjes de kalk aan zich en laten ze tegelijkertijd onschuldig natrium los. Op deze manier onttrekt het toestel de kalk uit het leidingwater.

Op een gegeven moment raken de harsbolletjes verzadigd. Dan is het tijd voor de waterontharder om te gaan regenereren. Het toestel laat zout water door de harskolom stromen, wat ervoor zorgt dat de harsbolletjes de kalk loslaten. Hiervoor is regeneratiezout nodig. Vervolgens wordt het afvalwater met de kalk naar het riool afgevoerd.

 

Wat kost het om een waterontharder te kopen?

De precieze kosten van een waterontharder hangen af van uw eigen situatie en beschikbare ruimte. Ieder huishouden is verschillend en niet iedereen heeft hetzelfde type waterontharder nodig. Wilt u weten wat een waterontharder kopen voor u kost? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis. Onze adviseurs komen graag bij u langs!
Ontvang direct een offerte

 

Zout kopen voor uw waterontharder

Om goed te blijven werken heeft een waterontharder regeneratiezout nodig. Zout voor uw waterontharder kunt u online kopen bij Amysoft. Bij Amysoft koopt u zout voor uw waterontharder in de vorm van zouttabletten. Ons regeneratiezout wordt gemaakt van 100% zuiver zout en is vacuüm geperst tot gelijk gevormde zouttabletten. Dit garandeert een efficiënt werkend waterbehandelingssysteem en voorkomt verstoppingen en aankoeking van zout. U kunt bij ons zakken zout kopen van 10 of 25 kilogram.

 

Waarom een waterontharder kopen van Amysoft?

De waterontharders van Amysoft zijn mede door hun unieke werking de beste van Nederland. Vijf redenen waarom u een waterontharder moet kopen bij Amysoft:

 1. Gemak. U heeft nauwelijks omkijken naar uw waterontharder vanwege het lage zoutverbruik en de royale zoutvoorraad.
 2. Langdurige garantie. U profiteert van 15 jaar volledige garantie op voorrijkosten, arbeidsloon en alle onderdelen.
 3. Lange levensduur. De waterontharders hebben een zeer lange levensduur van minstens 25 jaar.
 4. Veilig drinkwater. De waterontharder wordt zorgeloos ontsmet door onze unieke ontsmettingsmodule.
 5. Lage verbruikskosten. De verbruikskosten van onze waterontharders zijn erg laag door de microprocessortechniek, droge zoutvoorraad en tegengestelde pekelspoeling.

 

Amysoft: uw betrouwbare en duurzame partner in waterontharders

Amysoft is een bloeiend familiebedrijf met al 30 jaar ervaring in het leveren en monteren van waterontharders. Vanuit onze vestigingen in Leek en Houten zijn wij een betrouwbare partner voor de advisering, levering, montage en service van waterontharders. Door een waterontharder te kopen bij Amysoft maakt u een duurzame keuze: onze ontharders hebben een lange levensduur en lage exploitatiekosten. Deze duurzaamheid ziet u ook terugkomen in onze organisatie, zoals in onze optimaal geïsoleerde en compleet gasloze bedrijfspanden.

 

Laat u inspireren in onze showrooms in Leek en Houten

Wilt u meer weten over de voordelen van het kopen van een waterontharder? Kom dan naar één van onze showrooms in Leek of Houten. Hier vertellen wij u er graag alles over. Ook kunt u hier het verschil tussen hard en zacht water zien, voelen en proeven. Hiermee ervaart u direct de voordelen van onze waterontharders. Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Onze showrooms