Prijzen Showroom 0594 - 58 76 00
Prijzen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar garantie Lage onderhoudskosten

Waterontharder Leeuwarden

Woont u in Leeuwarden en bent u op zoek naar een waterontharder? Dan bent u bij Amysoft aan het juiste adres. Onze waterontharders zorgen ervoor dat u geniet van een 100% kalkvrije woning. Hierdoor is de onhygiënisch ogende kalkaanslag in uw badkamer of keuken verleden tijd. Maar er zijn nog meer voordelen: zo verlengt een waterontharder de levensduur van uw huishoudelijke apparaten, heeft u minder zeep- en schoonmaakmiddelen nodig en profiteert u van een lagere energierekening doordat alle bestaande kalkaanslag verdwijnt. Wilt u weten wat voor u de prijs van een waterontharder wordt? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan of maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Wij komen graag bij u langs in Leeuwarden om de voordelen van een waterontharder te demonstreren!
Ontvang direct een offerte

 

Waarom een waterontharder kopen in Leeuwarden?

Steeds meer Friezen ervaren in hun woning de negatieve gevolgen van kalk. Dit gaat meestal om de zichtbare kalk, maar wist u dat de onzichtbare kalk een stuk schadelijker is? Dit komen onze experts graag bij u thuis tijdens een vrijblijvend advies aan huis uitleggen en demonstreren. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

waterontharder utrecht

1. Een kalkvrije badkamer en sanitair
Vrijwel iedereen beschouwt kalkaanslag in de badkamer als zeer onhygiënisch. Niet zo vreemd aangezien kalk de grootste veroorzaker van lekkende keramische kranen en verstopte douchekoppen is. Met een waterontharder krijgt u kalkvrij water waarmee deze problemen verdwijnen. Uw badkamer is hierdoor weer kalkvrij en de levensduur van uw kranen worden verlengd.

2. Behoud van uw huishoudelijke apparaten
Weinig mensen weten dat kalkaanslag zorgt voor een mindere werking van huishoudelijke apparaten. Kalkaanslag werkt isolerend, waardoor de werking van bijvoorbeeld uw waterkoker aanzienlijk minder wordt. Dit zorgt op den duur voor een hogere energierekening en schade aan uw huishoudelijke apparaten.

3. Besparing van uw energierekening
De kalkaanslag in huishoudelijke apparaten hecht zich aan het verwarmingselement. Hierop heeft het een isolerende werking, waardoor u te maken krijgt met rendementsverlies. Het gevolg hiervan is dat u meer stroom gaat verbruiken voor hetzelfde resultaat. Met kalkvrij water van een waterontharder heeft u hier geen last meer van.

4. Minder schoonmaakmiddelen nodig
Veel mensen weten niet dat kalk de werking van wasmiddel, allesreiniger en wasverzachter vermindert. Kalk bindt zich aan deze middelen, waardoor u een grotere hoeveelheid nodig heeft voor een optimale werking. Daarnaast hoeft u geen agressieve antikalkmiddelen meer te gebruiken. Hiermee bent u milieuvriendelijker bezig en doet u langer met een fles wasmiddel.

5. Beter voor uw huid en haar
Steeds meer mensen ontdekken dat kalk een negatief effect heeft op onze huid en haar. Kalk zorgt ervoor dat de vetlaag van onze huid beschadigt. Hierdoor krijgt u sneller last van een droge huid. Daarnaast blijft er na iedere douchebeurt een klein laagje kalk achter in ons haar waarvoor conditioner wordt gebruikt. Met een waterontharder krijgt u kalkvrij water en zult u merken dat uw huid en haar voelbaar zachter is.

 

Werking van een waterontharder

Het is inmiddels bij u bekend dat u met een waterontharder geniet van kalkvrij water in uw woning. Toch weten veel mensen niet hoe dit mogelijk is. Alle waterontharders van Amysoft zijn ionenuitwisselaars. Dit betekent dat het apparaat een harstank heeft met daarin kunstharsbolletjes. Stroomt het leidingwater hier doorheen, dan bindt de kalk in het water zich aan deze bolletjes. De kalk wordt voor een minimale hoeveelheid natrium vervangen. Zo wordt uw water volledig kalkvrij en blijft de ionenbalans in het water gelijk. Na verloop van tijd zijn de harsbolletjes verzadigd, dan gaat de waterontharder regenereren. Tijdens dit proces stroomt er zoutwater door de harskolom. Dit zorgt ervoor dat de kalk wordt afgevoerd naar het riool. Het is belangrijk om te weten dat het regeneratieproces volledig automatisch werkt en rekening houdt met uw waterverbruik.

 

De prijzen van een waterontharder

De kosten van een waterontharder verschillen per huishouden. Dit komt doordat de prijs afhankelijk is van factoren als uw waterverbruik, uw woonsituatie, de beschikbare ruimte en het model ontharder dat het beste bij deze situaties past. Voor een precieze prijsinschatting vraagt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan via onze website. Liever persoonlijk advies? Onze experts komen graag bij u langs in Leeuwarden om de situatie bij u op te nemen, uw vragen te beantwoorden en het verschil tussen hard en zacht water te demonstreren.

 

Redenen om een Amysoft waterontharder te kopen

Een waterontharder van Amysoft is altijd een uitstekende keuze. Wij zijn namelijk en familiebedrijf uit de regio dat al bijna 30 jaar ervaring heeft met het leveren en monteren van waterontharders. Dat wij een familiebedrijf zijn merkt u direct aan de sfeer bij onze 65 medewerkers. Hierdoor is Amysoft inmiddels een betrouwbare partner geworden in het advies, de levering en de service van waterontharders in Nederland.
Daarnaast zijn wij ook al jaren de officiële dealer van Ecowater. Dit bedrijf is de uitvinder en wereldwijd de grootste leverancier van waterontharders. Vanuit onze vestiging in Leek is het mogelijk om de drie noordelijke provincies goed te bedienen. Wanneer u kiest voor een Amysoft waterontharder in Leeuwarden, dan bent u verzekerd van:

  • 15 jaar volledige garantie op voorrijkosten, arbeidsloon en alle onderdelen
  • Nauwelijks omkijk naar onze waterontharders dankzij het lage zoutverbruik en de royale zoutvoorraad
  • Een model met een lange levensduur van ongeveer 30 jaar
  • Snelle levering en service

 

Ontdek de waterontharder in onze showroom in Leek

Bent u nieuwsgierig geworden naar de werking van onze waterontharders? Kom dan eens langs in onze showroom in Leek. Hier vertellen onze specialisten u graag alles over de werking en de vele voordelen die een waterontharder met zich meebrengt. Bovendien is het mogelijk om hier het verschil tussen hard en zacht water te ervaren. De voordelen van onze waterontharders ontdekt u door te zien, voelen en proeven. Bovendien vindt u in onze showroom in Leek ook verschillende modellen, waardoor er altijd een geschikt exemplaar is voor uw huishouden. Kom langs en wie weet geniet u binnenkort van kalkvrij water in Leeuwarden!