Prijzen Showroom 0594 - 58 76 00
Prijzen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar garantie Lage onderhoudskosten

Waterontharder Noord-Holland

Last van kalk in uw woning? Dankzij een waterontharder van Amysoft heeft u hier geen last meer van. Met onze waterontharders kunnen we iedere woning in Noord-Holland helpen aan een 100% kalkvrije woning. Dat betekent geen last meer van kalkaanslag in de badkamer of de keuken, een langere levensduur van uw huishoudelijke apparaten, minder gebruik van zeep- en schoonmaakmiddelen en een lagere energierekening. Daarnaast is water zonder kalk ook nog eens beter voor uw huid en uw haar. Wilt u hier meer over weten? Vraag dan gauw een prijsopgave aan of maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Onze experts komen graag bij u langs in Noord-Holland en laten u het verschil zien en voelen tussen hard en zacht water.
Ontvang direct een offerte

 

Zo werkt een waterontharder

Leidingwater volledig kalkvrij maken, hoe krijgt een waterontharder dat voor elkaar? Dat doet de ontharder door het uitwisselen van ionen. Een waterontharder is uitgerust met een harstank waar talloze kunstharsbolletjes in zitten. Stroomt het leidingwater hier doorheen, dan bindt de kalk dat hierin zit zich aan deze bolletjes. Zo wordt uw water volledig kalkvrij. Is het moment aangebroken dat de harsbolletjes verzadigd zijn geraakt, dan gaat het apparaat regenereren. Er stroomt dan zout water door de harskolom, wat samen met de kalk wordt afgevoerd naar de riolering. Dit gebeurt allemaal naar uw watergebruik en volledig automatisch, waardoor u er geen omkijken naar hebt.

 

Wat zijn de voordelen van een waterontharder?

waterontharder utrecht

Een Amysoft waterontharder heeft vele voordelen. Deze voordelen gaan de nadelen tegen die u ondervindt van kalkhoudend water. Want in heel Nederland hebben huishoudens last van denegatieve effecten van kalk, ook in Noord-Holland. Hieronder leest u de grootste voordelen van waterontharders, die wij ook graag bij u thuis komen demonstreren:

 • Een volledig kalkvrije badkamer
  De negatieve gevolgen van hard water ziet u vooral terug in uw badkamer. Denk bijvoorbeeld aan verstopte douchekoppen of lekkende keramische kranen. Bovendien ziet kalkaanslag op bijvoorbeeld de tegels en de douchedeur er allesbehalve hygiënisch uit. Dankzij een waterontharder is uw badkamer en sanitair volledig verlost van kalkaanslag. Heerlijk toch?
 • Langere levensduur van uw apparatuur
  Misschien staat u er niet bij stil, maar hard water zorgt ervoor dat de levensduur van uw huishoudelijke apparaten wordt verkort. Het zorgt voor schade aan uw apparaten met als gevolg dat ze sneller kapotgaan en meer energie gaan verbruiken. Dankzij zacht water is dit verleden tijd.
 • Besparing op uw energierekening
  Iedere Nederlander is op zoek naar manieren om te besparen op de energierekening. Een waterontharder is zo’n manier. Kalkaanslag zorgt door de isolerende werking voor rendementsverlies van verwarmingselementen. En hoe lager het rendement, hoe meer u betaalt. Een waterontharder voorkomt deze kalkaanslag en is dus een goede investering voor uw portemonnee.
 • Minder schoonmaakmiddelen nodig
  Veel mensen weten niet dat kalk de werking van wasmiddel, allesreiniger en wasverzachter verslechtert. Kalk bindt zich aan deze middelen, waardoor u een grotere hoeveelheid nodig heeft voor een optimale werking. Met een waterontharder hoeft u geen agressieve antikalkmiddelen meer te gebruiken. Hiermee bent u milieuvriendelijker bezig en doet u langer met een fles schoonmaakmiddel.
 • Weldaad voor huid en haar
  Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe het komt dat uw haar wat dof is en uw huid droog is na het douchen? Dit komt waarschijnlijk doordat u doucht met hard water. De kalk die daarin zit laat een laagje kalk achter op uw haar en tast de beschermende vetlaag van uw huid aan. Een waterontharder kopen is daardoor een weldaad voor huid en haar.

 

De prijs van een waterontharder

Hoeveel de aanschaf van een waterontharder u kost is niet precies te zeggen. De kosten verschillen namelijk per huishouden, omdat ze afhangen van uw woonsituatie en uw waterverbruik. Wilt u precies weten hoeveel u kwijt bent, vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan bij Amysoft. Het is ook mogelijk om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Eén van onze experts komt dan bij u langs in Noord-Holland en kan u precies vertellen wat de kosten van een waterontharder voor u zullen zijn. En een demonstratie van het verschil tussen hard en zacht water is hierbij inbegrepen!
Ontvang direct een offerte

 

6 redenen om te kiezen voor een ontharder van Amysoft

Bent u in Noord-Holland op zoek naar een waterontharder? Amysoft staat graag voor u klaar. Zes redenen waarom u voor Amysoft kiest:

 1. Wij zijn een familiebedrijf met bijna 30 jaar ervaring in het leveren en monteren van waterontharders.
 2. Dankzij ons trouwe partnerschap met Ecowater, de uitvinder en ’s werelds grootste leverancier van waterontharders, werken wij al jaren met een private label volledig gespecificeerd voor de Nederlandse markt, inclusief Noord-Holland.
 3. U profiteert van 15 jaar volledige garantie op arbeidsloon, voorrijkosten en alle onderdelen.
 4. Door de royale zoutvoorraad en het lage zoutverbruik hoeft u nauwelijks naar het apparaat om te kijken.
 5. Onze modellen hebben een zeer lange levensduur van minstens 30 jaar.
 6. U profiteert van een goede service en een snelle levering.

 

Kom langs in onze showrooms in Leek of Houten

Heeft u vragen over de werking en de voordelen van onze waterontharders? Wij gaan graag met u in gesprek in onze showrooms in Leek en Houten. Hier demonstreren wij u het verschil tussen hard en zacht water, waardoor u direct de voordelen van zacht water ervaart. Ook laten wij u onze verschillende type modellen zien. Wanneer zien wij u terug?