Prijzen Showroom 0594 - 58 76 00
Prijzen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar garantie Lage onderhoudskosten

Waterontharder Twente

Heeft u al een langere tijd last van kalkaanslag in uw woning en woont u in Twente? Dan is een waterontharder van Amysoft dé perfecte oplossing. Onze waterontharders zorgen namelijk voor 100% kalkvrij water. Hierdoor geniet u ten alle tijden van zacht water dat er onder andere voor zorgt dat uw huishoudelijke apparaten langer mee gaan. Daarnaast heeft het gebruik van zacht water een positief effect op uw huid en haar. Benieuwd naar de kosten van een waterontharder? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan of laat één van onze specialisten bij u langskomen voor een gratis adviesgesprek in Twente.
Ontvang direct een offerte

 

De voordelen van een waterontharder

Steeds meer mensen in Nederland ondervinden regelmatig hinder door kalkaanslag in huis. Door een waterontharder te nemen in uw woning in Twente laat u alle nieuwe en bestaande kalk als sneeuw voor de zon verdwijnen. Toch brengt een waterontharder nog meer voordelen met zich mee. Hieronder zetten wij al deze voordelen voor u op een rijtje:

waterontharder utrecht

1. Uw woning 100% kalkvrij
Het is inmiddels bij veel mensen bekend dat ons drinkwater kalk bevat, wat uiteindelijk zorgt voor kalkaanslag in uw woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw sanitair. Een waterontharder maakt hier korte metten mee. Het zorgt ervoor dat er geen nieuwe kalkaanslag meer ontstaat én dat alle bestaande kalkaanslag verdwijnt. Hierdoor zal uw sanitair weer gaan stralen.

2. Uw huishoudelijk apparatuur gaat langer mee
Kalkaanslag heeft een negatief effect op de werking van uw huishoudelijke apparatuur. Het zorgt onder andere voor meer storingen en een vermindering van de levensduur van apparaten als uw koffiezetapparaat of keramische kranen. Dankzij een waterontharder zijn deze problemen verleden tijd.

3. Uw energierekening wordt lager
Een ander groot nadeel van kalkaanslag is dat het een isolerende werking heeft. Dit betekent dat alle verwarmingselementen van uw huishoudelijke apparaten rendement verliezen door de kalk. En laat een lager rendement nou net een hogere energierekening betekenen. Een waterontharder is dus goed voor uw portemonnee.

4. U bespaart op schoonmaakmiddelen
Met een ontharder bent u niet alleen goedkoper uit op het gebied van energie, maar ook met schoonmaakmiddelen. Dit komt vooral doordat u bij hard water meer schoonmaakmiddelen zoals wasmiddel, allesreiniger en wasverzachter nodig heeft om hetzelfde resultaat te behalen. Door de overstap te maken naar zacht water heeft u hiervan minder nodig en worden anti-kalk middelen volledig overbodig.

5. Uw huid en haar weer gezond
Wist u dat kalkhoudend water een negatief effect heeft op uw huid en haar? Doucht u met hard water, dan blijft er namelijk een laagje kalk zitten in uw haar. Hierdoor wordt het droog en stug. Tegelijkertijd tast de kalk de beschermende vetlaag op uw huid aan. Het installeren van een waterontharder is daarom een weldaad voor uw huid en haar.

 

De werking van een waterontharder

Benieuwd hoe een waterontharder precies werkt? Het doel van dit apparaat is het verwijderen van al de kalk uit het leidingwater. Dit doet het door ionen uit te wisselen. Een waterontharder is uitgerust met een harstank, die vol zit met kleine kunstharsbolletjes. Als er leidingwater door de ontharder stroomt, binden deze bolletjes de kalk uit het leidingwater. Is deze verzadigd dan gaat het apparaat regenereren. Dan stroomt er zout water door de harskolom, waardoor de kunstharsbolletjes de kalkdeeltjes loslaten. Deze worden vervolgens afgevoerd naar het riool. Op deze manier zorgt een waterontharder ervoor dat het leidingwater van uw Gelderse woning zacht wordt. Dit gebeurt volledig automatisch en naar uw waterverbruik.

 

Wat is de prijs van een waterontharder?

De kosten van de aanschaf van een waterontharder in Twente hangen af van verschillende factoren. Over het algemeen zijn de prijzen per huishouden verschillend, omdat het afhankelijk is van uw woonsituatie, de beschikbare ruimte en de hoeveelheid water die u verbruikt. Wilt u weten wat voor u de prijs van een waterontharder wordt? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan of plan een gratis adviesgesprek in bij u thuis in Twente. Niet alleen vertellen onze experts u welke kosten u kunt verwachten, ook krijgt u een demonstratie van het verschil tussen hard en zacht water. Op die manier kunt u zelf het vetschil tussen hard en zacht water zien en voelen.
Ontvang direct een offerte

 

Waarom kiezen voor een waterontharder van Amysoft?

Bent u in Twente op zoek naar een waterontharder? Door te kiezen voor een model van Amysoft profiteert u van de volgende voordelen:

  • Wij zijn een familiebedrijf en hebben meer dan 30 jaar ervaring in het leveren en installeren van waterontharders.
  • Wij hebben een trouw partnerschap met Ecowater. Dit is de uitvinder van de waterontharder en tevens ’s werelds grootste leverancier.
  • Onze ontharders hebben nauwelijks aandacht nodig door de royale zoutvoorraad en het lage zoutverbruik.
  • Wij leveren modellen met een extreem lange levensduur.
  • Wij bieden op arbeidsloon, voorrijkosten en onderdelen 15 jaar volledige garantie.
  • Wij bieden een uitstekende service en snelle levering.

 

Kom langs in onze showroom

Wanneer u onze waterontharders in het echt wilt bekijken, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Houten. Deze showroom is goed bereikbaar vanuit Twente en hier kunt u uzelf laten informeren over al onze verschillende modellen waterontharders. Onze specialisten laten u daarnaast graag het verschil zien, voelen en proeven tussen hard en zacht water. Zo ervaart u direct de voordelen van onze eigen waterontharders. Kom snel langs en wie weet geniet u binnenkort van een kalkvrij huis!