Prijzen Showroom 0594 - 58 76 00
Prijzen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar garantie Lage onderhoudskosten

Waterontharder Utrecht

Bent u op zoek naar een waterontharder in de stad of provincie Utrecht? Met een waterontharder van Amysoft geniet u van 100% kalkvrij water in uw gehele woning. Zacht water zorgt voor behoud van uw apparatuur, een kalkvrije badkamer, een lagere energierekening en heeft een positief effect op uw huid en haar. Amysoft levert de beste kwaliteit waterontharders in de provincie Utrecht. Vraag direct vrijblijvend een prijsopgave aan!
Ontvang direct een offerte

 

Waarom een waterontharder kopen in Utrecht?

waterontharder utrecht

Veel Utrechters komen steeds meer achter de negatieve gevolgen van kalk. Naast zichtbare kalk is de onzichtbare kalk veel schadelijker. De voordelen van een waterontharder worden bij een advies aan huis besproken en gedemonstreerd, zodat u zelf de voordelen van zacht water kunt ervaren. Met een waterontharder van Amysoft profiteert u van:

  • Een kalkvrije badkamer en sanitair. Kalkaanslag in de badkamer ziet er niet alleen onhygiënisch uit, het veroorzaakt ook verstopte douchekoppen en lekkende kranen. Met een waterontharder voorkomt u dit. De badkamer blijft mooi kalkvrij en de levensduur van de kranen wordt verlengd.
  • Behoud van uw apparatuur. Wat maar weinig mensen weten, is dat water met veel kalk zorgt voor een minder goede werking van uw huishoudelijke apparatuur. Hierbij moet u denken aan schade in en aan machines en een hoger energieverbruik.
  • Besparing op uw energierekening. Komt er kalkaanslag op een verwarmingselement, dan zorgt dat door de isolerende werking voor rendementsverlies. Gevolg: u moet meer energie verbruiken voor hetzelfde resultaat. Doordat zachter water bestaande kalkaanslag laat verdwijnen is dit verleden tijd.
  • Gezonder haar en een gezondere huid. De kalk die in hard water zit tast de vetlaag die uw huid beschermt aan. Daarnaast blijft er een laagje kalk in uw haar achter als u doucht met hard water. Een waterontharder zorgt ervoor dat zowel uw huid als uw haar zacht blijft.

 

Hoe werkt een waterontharder?

Een waterontharder is feitelijk een ionenuitwisselaar. Er zit een harstank in die gevuld is met kunstharsbolletjes. Stroomt hier kalkhoudend water langs, dan weten deze bolletjes de kalk aan zich te binden en laten ze tegelijkertijd onschuldig natrium los. Als de harsbolletjes verzadigd zijn begint de waterontharder met regenereren: er stroomt zout water door de harskolom dat ervoor zorgt dat de bolletjes de kalk loslaten. Vervolgens zorgt het apparaat ervoor dat het afvalwater met daarin de kalk in het Utrechtse riool verdwijnt.

 

Kosten van een waterontharder

Wat een waterontharder precies kost hangt af van uw situatie. Ieder huis en ieder huishouden is verschillend. Wilt u weten wat de prijs van een Amysoft waterontharder is? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave op of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan huis aan. Onze adviseurs komen graag langs bij uw woning in Utrecht.
Ontvang direct een offerte

 

Waarom kiezen voor een waterontharder van Amysoft?

Amysoft is in Utrecht een bedrijf uit de regio. Een familiebedrijf dat al bijna 30 jaar ervaring heeft in het leveren en monteren van waterontharders. De sfeer van een echt familiebedrijf merk je bij alle 65 werknemers. Een betrouwbare partner in het advies, de levering en de service van waterontharders in Nederland. Amysoft is dan ook al bijna 30 jaar dealer van Ecowater. Uitvinder en wereldwijd de grootste leverancier van waterontharders. Door de grootte van het bedrijf heeft Amysoft een private label bij Ecowater. Vanuit onze vestiging in Houten kunnen we de hele provincie Utrecht goed bedienen. Bij Amysoft profiteert u van al deze voordelen:

  • 15 jaar volledige garantie op voorrijkosten, arbeidsloon en alle onderdelen.
  • U hebt nauwelijks omkijken naar onze waterontharders dankzij het lage zoutverbruik en de royale zoutvoorraad.
  • Onze modellen draaien al bijna 30 jaar, een enorm lange levensduur.
  • Snelle levering en service.

 

Kom langs in onze showroom in Houten

Sinds kort hebben wij in de provincie Utrecht onze eigen showroom. In ons pand in Houten kunt u uzelf laten informeren over al onze verschillende modellen waterontharders. Onze specialisten laten u daarnaast graag het verschil zien, voelen en proeven tussen hard en zacht water. Zo ervaart u direct de voordelen van onze eigen waterontharders.