Prijzen Showroom 0594 - 58 76 00
Prijzen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar garantie Lage onderhoudskosten

Waterontharder Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een waterontharder voor uw woning in Zuid-Holland? Kies dan eens voor een waterontharder van Amysoft en geniet van 100% kalkvrij water in huis. Door het gebruik van zacht water zult u merken dat al de kalkaanslag in uw badkamer als sneeuw voor de zon verdwijnt. Daarnaast zorgt het voor een langere levensduur van uw huishoudelijke apparaten, minder gebruik van zeep- en schoonmaakmiddelen, een lagere energierekening en heeft het zelfs een positief effect op uw huid en haar. Ervaar zelf de werking van de beste kwaliteit waterontharders in de provincie Zuid-Holland en wie weet geniet u binnenkort van een kalkvrij huis!
Ontvang direct een offerte

 

Waarom een waterontharder kopen in Zuid-Holland?

Steeds meer Zuid-Hollanders ervaren in hun woning de negatieve gevolgen van kalk. Dit gaat meestal om de zichtbare kalk, maar wist u dat de onzichtbare kalk een stuk schadelijker is? Dit komen onze experts graag bij u thuis tijdens een vrijblijvend advies aan huis uitleggen en demonstreren. Hierbij kunt u denken aan:

 • Een kalkvrije badkamer en sanitair
  Vrijwel iedereen vindt een badkamer die is aangetast door kalk vervelend. Dit komt doordat de kalkvlekken direct in het oog springen. Daarnaast is kalkaanslag ook één van de boosdoeners van verstopte douchekoppen en lekkende keramische kranen. Door een waterontharder aan te schaffen lost u al deze problemen op. U geniet hierdoor van een badkamer zonder kalk en uw kranen gaan langer mee.
 • Beter voor uw huishoudelijke apparaten
  Een minder zichtbaar effect van hard water is dat het de werking van al uw huishoudelijke apparaten verminderd. Het zorgt voor schade aan uw apparaten met als gevolg dat ze sneller kapotgaan en meer energie gaan verbruiken. Dankzij zacht water is dit verleden tijd.
 • Minder schoonmaakmiddelen nodig
  Veel mensen weten niet dat kalk de werking van wasmiddel, allesreiniger en wasverzachter vermindert. Kalk bindt zich aan deze middelen, waardoor u een grotere hoeveelheid nodig heeft voor een optimale werking. Daarnaast hoeft u geen agressieve antikalkmiddelen meer te gebruiken. Hiermee bent u milieuvriendelijker bezig en doet u langer met een fles schoonmaakmiddel.
 • Beter voor uw huid en haar
  Het is belangrijk om te weten dat de kalk in ons leidingwater negatieve effecten heeft op uw gezondheid. Het is namelijk bekend dat kalk de beschermende vetlaag op uw huid aantast. Hierdoor krijgt u sneller last van een droge huid. Bovendien zorgt kalk ervoor dat uw haar stug aanvoelt en dof lijkt. Met een waterontharder van Amysoft zult u merken dat uw huid en haar weer zijdezacht aanvoelen.
 • Lagere energierekening
  Een bijkomend voordeel van een waterontharder is dat u profiteert van een lagere energierekening. Wanneer er kalkaanslag ontstaat op het verwarmingselement van uw huishoudelijke apparaten, dan zorgt dit voor een isolerende werking met rendementsverlies. Hiermee is kalkaanslag dus zowel slecht voor uw energierekening als voor het milieu. Doordat de bestaande kalk verdwijnt heeft u geen last van rendementsverlies wat uw energierekening ten goede komt.

 

Werking van een waterontharder

Het is inmiddels bij u bekend dat u met een waterontharder geniet van kalkvrij water in uw woning. Toch weten veel mensen niet hoe dit mogelijk is. Alle waterontharders van Amysoft zijn ionenuitwisselaars. Dit betekent dat het apparaat een harstank heeft met daarin kunstharsbolletjes. Stroomt het leidingwater hier doorheen, dan bindt de kalk dat hierin zit zich aan deze bolletjes. Zo wordt uw water volledig kalkvrij. Na verloop van tijd zijn de harsbolletjes verzadigd, dan gaat de waterontharder regenereren. Tijdens dit proces stroomt er zoutwater door de harskolom. Dit zorgt ervoor dat de kalk wordt afgevoerd naar het riool. Het is belangrijk om te weten dat het regeneratieproces volledig automatisch werkt en rekening houdt met uw waterverbruik.

 

Wat kost een waterontharder?

De uiteindelijke kosten van een waterontharder zijn lastig om te vermelden. Dit komt doordat de kosten afhankelijk zijn van uw woonsituatie en het waterverbruik. Overweegt u om een waterontharder aan te schaffen, maar wilt u weten wat precies de kosten hiervan zijn voor uw huishouden? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave bij ons aan. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een adviesgesprek aan huis in te plannen. Hierbij komt één van onze specialisten bij u langs in Zuid-Holland om u te informeren over het verschil tussen hard en zacht water. Dit doen wij door u het verschil te laten zien, voelen en proeven.
Ontvang direct een offerte

 

Waarom kiezen voor een waterontharder van Amysoft?

Bij Amysoft hebben wij al bijna 30 jaar ervaring in het leveren en monteren van waterontharders, waardoor wij inmiddels één van de betrouwbaarste partners in Nederland zijn. Daarnaast zijn wij al jaren dé dealer van Ecowater. Dit is de uitvinder en wereldwijd de grootste leverancier van waterontharders. Dankzij dit trouwe partnerschap werken wij al jaren met een eigen private label die volledig is gespecificeerd voor de Nederlandse markt. Vanuit onze vestiging in Houten kunnen wij de gehele provincie Zuid-Holland uitstekend bedienen. Wanneer u kiest voor Amysoft, dan kiest u voor:

 • 15 jaar volledige garantie op arbeidsloon, voorrijkosten en alle onderdelen.
 • Nauwelijks omkijk naar onze waterontharders dankzij het lage zoutverbruik en de royale zoutvoorraad.
 • Een model met een enorm lange levensduur: onze modellen draaien al bijna 30 jaar.
 • Snelle levering en service.

 

Laat u inspireren in onze showroom in Houten

Bent u nieuwsgierig geworden naar de werking van onze waterontharders? Kom dan naar onze showroom in Houten waar wij u graag alles vertellen over de vele voordelen en de werking. Natuurlijk is het hier ook mogelijk om het verschil tussen hard en zacht water te zien, voelen en proeven. Hiermee ontdekt u direct de voordelen van onze waterontharders. Bovendien hebben wij meerdere modellen in onze showroom staan. Dit maakt het mogelijk om altijd een geschikt exemplaar voor uw huishouden te vinden. Wanneer mogen wij u verwelkomen?