Prijzen Showroom 0594 - 58 76 00
Prijzen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar garantie Lage onderhoudskosten

Kies de juiste plek voor de waterontharder

Amysoft plaatst de waterontharders altijd op een goede toegankelijke plaats in de woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bijkeuken, trapkast of garage. Op deze plekken is de waterontharder makkelijk bereikbaar, wanneer u het zout wilt bijvullen of wilt zien hoeveel zout er nog in de waterontharder aanwezig is.

Bij woningen met een kruipruimte is het redelijk eenvoudig de waterontharder bovengronds; in de bijkeuken, garage of trapkast, te plaatsen. Daarbij worden de leidingen vanaf de watermeter naar de waterontharder via de kruipruimte gelegd.

Duo Compact

Voor plaatsingen in beperkte ruimtes zoals de meterkast kan Amysoft de Duo Compact leveren. Deze is daar, door zijn unieke beveiliging tegen vochtafgifte, bij uitstek geschikt voor.

Wanneer uw watermeter in de kelder zit wordt de waterontharder daar meestal geplaatst. Door de unieke droge zoutvoorraad van de Amysoft waterontharders kan deze namelijk zonder problemen onder rioolniveau functioneren.

Advies over plaatsingsmogelijkheden

Onze medewerkers kunnen u vrijblijvend een juist advies geven over de verschillende plaatsingsmogelijkheden in uw woning. Zij weten altijd een geschikte plaats voor de waterontharder te vinden.

Daarbij is onze insteek niet om de montagetijd zo kort mogelijk te houden maar een plek te kiezen die voor u het meest ideaal is.

Amysoft werkt niet met ingehuurde krachten maar met eigen installatiemonteurs die maandelijks honderden waterontharders plaatsen. De waterontharder worden binnen enkele weken volgens de wettelijke normen geïnstalleerd.

Nieuwsgierig wat de mogelijkheden in uw woning zijn? Maak hier vrijblijvend een afspraak of bel met één van onze medewerkers: 0594-587600

Uiteraard kunt u ook onze showroom bezoeken.