Prijzen Showroom 0594 - 58 76 00
Prijzen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar garantie Lage onderhoudskosten

Voordelen waterontharder

 • Bestaande kalkaanslag verdwijnt

  Kalkvrij water lost na verloop van tijd kalkaanslag op. Dat betekent dat na de installatie van de waterontharder uw badkamer, verwarmingselementen, kranen en andere apparatuur binnen afzienbare tijd kalkvrij zullen zijn.

 • Besparing op uw energierekening

  Kalkaanslag op een verwarmingselement heeft een isolerende werking wat zorgt voor rendementsverlies. Door de aangroeiende kalklaag zal uw apparatuur meer energie gaan verbruiken. Door de waterontharder zullen uw verwarmingselementen snel weer kalkvrij zijn en zal uw energienota lager uitvallen.

 • Behoud van uw apparatuur

  U zult de gevolgen van kalkaanslag in uw huishoudelijke apparatuur ongetwijfeld herkennen. Verstoppingen, schades en een hoger energieverbruik zijn een aantal effecten van kalkhoudend water. Door de aanschaf van een waterontharder is dit verleden tijd. Sterker nog; u zult merken dat de levensduur van uw huishoudelijke apparaten zal worden verlengd en dat er geen rendementsverlies meer zal zijn.

 • Kalkvrije badkamer en sanitair

  De negatieve effecten van kalkaanslag in de badkamer zijn herkenbaar. De kalkaanslag is vaak zichtbaar op de tegels, voegen, douchecabine en ander sanitair. Maar ook verstopte douchekoppen en lekkage van keramische kranen worden vaak veroorzaakt door kalkaanslag. Met een waterontharder zijn genoemde negatieve effecten verleden tijd. Ook zult u zien dat de bestaande kalkaanslag zal verdwijnen. Naast het feit dat u veel tijd gaat besparen op schoonmaakwerkzaamheden gaat u ook genieten van een badkamer die geheel vrij is van kalkaanslag.

 • Een weldaad voor huid en haar

  Uw huid produceert een vetlaag die uw huid beschermt. Door de ontvettende werking van kalk wordt deze vetlaag verminderd waardoor veel mensen huidproblemen kennen als een droge huid, jeuk of andere huidirritaties. Met kalkvrij water zult u merken dat uw huid zachter aanvoelt en de huidproblemen verminderen of verdwijnen. Kalkhoudend water laat een laagje kalk op uw haar achter wat zorgt voor stug en dof haar. Met kalkvrij water zult u voelen dat het haar veel soepeler is en dat het meer glanst. U heeft dus geen crèmespoeling en/of conditioner meer nodig bij het haar wassen.