Prijzen Showroom 0594 - 58 76 00
Prijzen

Amysoft Voor kalkvrij water

  • Kalkvrij sanitair
  • Behoud van apparatuur
  • Beter voor uw huid en haar
  • Goed voor het milieu
Bovendien verdwijnt bestaande kalkaanslag.
Prijzen van de Amysoft waterontharders Prijzen van de Amysoft waterontharders
Gemiddeld een 9.0, Klantenvertellen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar garantie Lage onderhoudskosten

De waterontharders van Amysoft

E-duo compact

De meest compacte waterontharder met gescheiden harstank en zoutreservoir en daardoor zeer geschikt voor plaatsing in de meterkast. Ondanks zijn afmetingen is…
Bekijk E-duo compact

ASC-90

De ASC-90 waterontharder is uitermate geschikt bij beperkte plaatsingsmogelijkheden qua hoogte. Ondanks het compacte formaat, heeft deze waterontharder een…
Model ASC-90 bekijken

ASC-105

De ASC-105 is het populairste model. Deze ontharder is geschikt voor iedere gezinssituatie en door de royale zoutvoorraad (35 kg) en het uniek lage…
Model ASC-105 bekijken

Waarom een waterontharder van Amysoft?

Gemak

Nauwelijks omkijken naar de ontharder door het lage zoutverbruik en royale zoutvoorraad.

Langdurige garantie

15 jaar volledige garantie op voorrijkosten, arbeidsloon en alle onderdelen.

Lange levensduur

In Nederland maken vele consumenten al 30 jaar gebruik van een waterontharder van Amysoft.

Waterontharder ASC-105 vrijstaand
Veilig drinkwater

Zorgeloos onthard water door de ontsmettingsmodule.

Lage verbruikskosten

Door de microprocessortechniek, droge zoutvoorraad en tegengestelde pekelspoeling zijn de verbruikskosten erg laag.

Maak kennis met kalkvrij water in onze showroom

Laat u informeren over de Amysoft waterontharders. Tevens kunnen onze medewerkers u laten zien, voelen en proeven wat het verschil tussen hard en zacht water is.

Kijk hier voor de openingstijden

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de modellen?

De verschillende modellen van Amysoft hebben verschillende harsinhouden en zoutvoorraden. Door de intelligente microprocessor kan het toestel heel efficiënt werken waardoor het kleinste model al genoeg capaciteit heeft voor een gemiddeld gezin. Het prijsverschil tussen de toestellen is echter klein, waardoor bij voldoende ruimte vaak voor een grotere uitvoering wordt gekozen en minder vaak zout hoeft worden bijgevuld.

Waar moet de waterontharder geplaatst worden?

Dat hangt af van de plek waar uw watermeter zit en of er kruipruimte aanwezig is. Wanneer er namelijk kruipruimte aanwezig is kan de waterontharder eenvoudig door ons in bijvoorbeeld de bijkeuken of garage geplaatst worden. Zonder de aanwezigheid van kruipruimte kan er een compact toestel bijvoorbeeld in de meterkast geplaatst worden.

Binnen welke periode wordt een waterontharder geplaatst?

Omdat wij gebruik maken van eigen monteurs en alle toestellen op voorraad hebben kunnen we de waterontharder binnen enkele weken volgens de wettelijk normen installeren. De montage zelf zal ongeveer 3 uren in beslag nemen.

Werken alle waterontharders hetzelfde?

Wanneer een toestel waterontharder genoemd wordt moet die ook aantoonbaar kalk uit water kunnen verwijderen. Verschillende apparaten die door de leveranciers waterontharder genoemd worden doen dat niet, waaronder magneten. Wanneer een ‘waterontharder’ geen afvoer heeft naar het riool kunt u ervan uitgaan dat het apparaat uw waterhardheid niet zal verlagen.

Heeft zacht water invloed op mijn gezondheid?

Voordat de mens gebruik maakte van leidingwater werd regenwater gebruikt. Regenwater bevat geen kalk; wat betekent dat we kalk op andere manieren moeten binnenkrijgen dan via water. Bovendien zou een mens ongeveer 50 liter water per dag moeten drinken om in de dagelijkse kalkbehoefte te voorzien. Verder heeft kalk voor de uitwendige mens wel effect; de huid wordt ontvet waardoor die droger en gevoeliger wordt.

Hoe lang gaat een waterontharder mee?

Zoals met alle producten is er ook een kwaliteitsverschil in waterontharders, wat zich o.a. vertaalt in de levensduur. Amysoft heeft bijna 30 jaar ervaring met de producten van Ecowater, die de waterontharder in 1925 reeds heeft uitgevonden. Op een Amysoft zit 15 jaar garantie en de machine moet eenvoudig 25 jaar mee kunnen gaan.
Wat onze klanten zeggen
‘Duidelijk resultaat bij de kranen en waterkoker’ 9.0/10

Prima service, snel geleverd en prima gemonteerd.
Ik ben nu al heel blij met de aanschaf en zie al duidelijk resultaat bij de kranen en b.v de waterkoker.

Familie Bartels uit Heino
‘Aanschaffen van een waterontharder is een aanrader.’ 9.7/10

Onze ervaring met Amysoft zijn geweldig, van offerte aanvraag tot en met de montage. Het aanschaffen van een waterontharder bij Amysoft is een aanrader, je weet niet wat je mist...

Familie de Valk uit Groningen
‘Vakkundige installatie van de Amysoft waterontharder’ 9.5/10

“Blij met onze Amysoft waterontharder. Wij zijn zeer te spreken over de vakkundige plaatsing en de resultaten van dit apparaat.”

Familie Cazemier uit Groningen
‘Montage buitengewoon netjes en vakkundig’ 9.3/10

Onze eerste ervaringen met Amysoft zijn prima(douchen/auto wassen). Idem dito de montage: buitengewoon netjes en vakkundig uitgevoerd door de monteur van Amysoft. Wij kunnen tot nu toe iedereen een waterontharder van Amysoft aanraden.

Familie Guchelaar uit Assen

Gemiddeld een 9.0, Klantenvertellen

Over Amysoft

In Nederland is Amysoft al 30 jaar exclusief dealer van Ecowater waterontharders. Ecowater is de uitvinder (sinds 1925) en mag zich al vanaf 1992 wereldwijd de marktleider in huishoudelijke waterontharders noemen.
Sinds 2019 produceert Ecowater voor Amysoft een waterontharder die het meest geschikt is voor de Nederlandse markt.

Lange levensduur

Ecowater introduceerde ruim 25 jaar geleden de microprocessor om de waterontharder te besturen waardoor de hoeveelheid mechanische onderdelen beperkt kon worden en de levensduur van de waterontharder enorm werd verlengd.

Duurzaam

Dat Amysoft kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, ziet u terug in de lange levensduur van de waterontharders en lage exploitatiekosten. Deze duurzaamheid ziet u ook in onze organisatie terugkomen, waaronder ons nieuwe bedrijfspand. Deze is optimaal geïsoleerd, compleet gasloos en voorzien van zonnepanelen om volledig in de energiebehoefte te voorzien. Bovendien wordt hemelwater opgevangen en geïnfiltreerd in de grond.

Amysoft een betrouwbare partner

Met meer dan 65 enthousiaste medewerkers is Amysoft een bloeiend Nederlands familiebedrijf. De advisering, levering, montage en service van waterontharders in alle maten wordt in heel Nederland door Amysoft vanuit de vestigingen Leek en Houten verzorgd.

Waarom Amysoft?

  • 15 jaar all-in garantie
  • Klanten beoordelen ons met een 9,2
  • 30 jaar ervaring
  • 100% kalkvrij water
  • Lage verbruikskosten