Prijzen Showroom 0594 - 58 76 00
Prijzen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar garantie Lage onderhoudskosten

Over ons

Amysoft is onderdeel van Amy Water Systems. Het van oorsprong Grootegaster familiebedrijf is inmiddels 20 jaar in Leek gevestigd. Sinds maart 2018 is Amysoft gevestigd in een ultramodern bedrijfspand op een zichtlocatie aan de A7 te Leek en inmiddels is er ook een filiaal in Houten.

Visie Amysoft

De kern van het bedrijf bestaat uit 7 leden van de familie Zuidema.
Bij een familiebedrijf hoort een lange termijnvisie; een langdurige relatie met klanten aangaan waarbij de kwaliteit en arbeidsethos van het personeel van essentieel belang is. Daarom zijn alle personeelsleden in loondienst en wordt er geen gebruik gemaakt van freelancers.

Bij Amysoft is 15 jaar volledige garantie op een waterontharder gebaseerd op bijna 30 jaar ervaring met Ecowater, uitvinder en wereldwijd marktleider met 99 jaar ervaring in het bouwen van waterontharders. Amysoft is exclusief dealer van Ecowater voor Nederland.

Industriële toestellen

Naast de honderden waterontharders die maandelijks door Amysoft bij particulieren worden geïnstalleerd, monteert de technische dienst ook vele waterontharders in de industriële sector waarbij 60 m³ per uur ontharden mogelijk is.