Prijzen 0594 - 58 76 00
Prijzen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar all-in garantie Sinds 1992

Over ons

Amysoft is onderdeel van Amy Water Systems. Het van oorsprong Grootegaster familiebedrijf is inmiddels 16 jaar in Leek gevestigd. Momenteel wordt er gewerkt aan de volgende fase van Amysoft; het betrekken van een nieuwbouwpand aan de A7 op bedrijvenpark Leeksterveld.

Visie Amysoft

De kern van het bedrijf bestaat uit 7 leden van de familie Zuidema.
Bij een familiebedrijf hoort een lange termijnvisie; een langdurige relatie met klanten aangaan waarbij de kwaliteit en arbeidsethos van het personeel van essentieel belang is. Daarom zijn alle personeelsleden in loondienst en wordt er geen gebruik gemaakt van freelancers.

Bij Amysoft is 15 jaar volledige garantie op een waterontharder gebaseerd op 24 jaar ervaring met Ecowater, uitvinder en wereldwijd marktleider met 92 jaar ervaring in het bouwen van waterontharders. Amysoft is exclusief dealer van Ecowater voor Nederland.

Industriële toestellen

Naast de honderden waterontharders die maandelijks door Amysoft bij particulieren worden geïnstalleerd, monteert de technische dienst ook vele waterontharders in de industriële sector waarbij 60 m³ per uur ontharden mogelijk is.