Prijzen Showroom 0594 - 58 76 00
Prijzen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar all-in garantie Sinds 1992

Videoreferenties

90 jaar ervaring is terug te vinden in de reacties van al onze klanten die vaak al jaren blij zijn met een Ecowater waterontharder. We hebben een aantal klanten gevraagd over hun ervaringen met de waterontharder. Dit resulteerde in de volgende video’s

Mevrouw Volders had problemen met de kwaliteit van haar drinkwater.

Haar zoontje van vier kreeg na de verhuizing last van uitslag. Het water in hun nieuwe woonplaats bleek veel harder te zijn dan het water in hun oude woonplaats. Sinds de aanschaf van de waterontharder van Ecowater heeft haar zoontje geen uitslag meer. De waterontharder voorziet het gezin van kwalitatief goed drinkwater.

In de Afwasmachine en de Wasmachine van mevrouw Schipper zat te veel kalk.

Via een vriendin hoorde ze van de Ecowater waterontharder. Mevrouw Schipper houdt van een schoon en kalk vrij huis. Voor dat ze de waterontharder in huis had ze erg veel last van kalkresten in haar badkamer. Ook sleten haar witgoed machines veel sneller. Sinds de aanschaf van de Waterontharder bij Amy Water Systems heeft mevrouw Schipper het schone huis waar ze altijd naar verlangd heeft.

De heer Wilharms heeft een nieuwe Glazen douche-cabine waar altijd veel kalk op zat

De heer Wilharms woont samen met zijn vrouw en twee kinderen. Ze hebben sinds een paar jaar een glazen douchecabine. Door intensief gebruik zit er altijd veel kalk op de glazen panelen. Sinds de aanschaf van de Ecowater waterontharder heeft het gezin hier geen last meer van.

De heer Aalderen had last van een hoge hoeveelheid kalk in het drinkwater.

Meneer heeft nu 10 jaar ervaring met de waterontharder. De ontharder bevalt hem nog steeds erg goed. Jarenlang had zijn gezin last veel te veel kalk in het drinkwater. Na de aanschaf van de Ecowater waterontharder heeft hij hier geen last meer van.

De nieuwste generatie waterontharders van Ecowater bieden meer dan alleen het kalkvrij maken van uw leidingwater. De geïntegreerde chloorgenerator maakt tijdens het regeneratieproces chloor aan door middel van elektrolyse. Dit betekent dat de harskolom tijdens iedere regeneratie ontsmet wordt en iedere vorm van bacteriegroei is uitgesloten.