Prijzen Showroom 0594 - 58 76 00
Prijzen
100 % kalkvrij water Lage verbruikskosten 15 jaar garantie Lage onderhoudskosten

Zout bijvullen waterontharder

Zout is de brandstof van de Amysoft waterontharder. Het op tijd bijvullen van zout is daarom van essentieel belang om ervoor te zorgen dat uw waterontharder optimaal blijft functioneren en u kunt blijven genieten van de voordelen van zacht en kalkvrij water in uw huis.

Waar zout bijvullen

Het zout is eenvoudig bij te vullen in uw waterontharder. Bij Amysoft kiezen we voor praktische locaties voor de installatie van uw waterontharder. Deze locaties zijn gemakkelijk toegankelijk en daardoor kunt u probleemloos het zout bijvullen of controleren hoeveel zout er nog in de waterontharder aanwezig is. Het kiezen van de plaats van uw waterontharder is essentieel. Hier leest u meer over waar u een waterontharder plaatst (of laat plaatsen) en waarom dit belangrijk is.

Zuinig in zoutverbruik

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van onze Amysoft waterontharder is zijn zoutefficiëntie. In de praktijk zal het er op neer komen dat u hooguit eens per half jaar zout moet bijvullen. In veel situaties is een vulling van het zoutreservoir voldoende om u een jaar lang van zacht water te voorzien. Wat dit betekent voor u als gebruiker, is dat u zich voor een lange periode geen zorgen hoeft te maken over het bijvullen van zout.

Zout bijvullen

Bij Amysoft begrijpen we dat gemak een sleutelrol speelt in uw ervaring met onze producten. Wij leveren zout voor uw waterontharder in zakken van 10 kg en 25 kg. Door uw waterontharder op tijd bij te vullen met zout kunt genieten van de voordelen van zacht en kalkvrij water zonder onderbrekingen.

Zuiver zout

Bij Amysoft staat de kwaliteit voorop, en dat geldt ook voor ons regeneratiezout. Ons regeneratiezout wordt vervaardigd uit 100% zuiver zout en ondergaat een zorgvuldig vacuümproces om gelijkvormige zouttabletten te creëren. Waarom is dit belangrijk? Omdat deze aanpak ervoor zorgt dat uw waterbehandelingssysteem efficiënt en betrouwbaar blijft functioneren zonder enige kans op verstoppingen of de vorming van zoutbruggen (de beruchte aankoeking van zout). Het gebruik van zuiver zout in de productie van onze zouttabletten garandeert niet alleen een langdurige werking van uw waterontharder, maar het minimaliseert ook onderhoudsproblemen.

Regeneratiezout bestellen bij Amysoft of ophalen

Het bestellen van ons hoogwaardige regeneratiezout is nu nog eenvoudiger. U kunt uw bestelling eenvoudig online plaatsen via onze website. Als u uw bestelling voor 12.00 uur ’s middags plaatst, zorgen wij ervoor dat het regeneratiezout dezelfde werkdag wordt verzonden. Wilt u het zout zelf ophalen? Dat is ook mogelijk. We hebben handige afhaalpunten in zowel Leek als Houten, zodat u op elk moment van de dag kunt langskomen en direct met het hoogwaardige regeneratiezout naar huis kunt gaan.